Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bewerk een foto

Gebruik de Websites + Marketing -tool voor het bewerken van foto's en afbeeldingen om je foto's bij te snijden, te draaien, te kleuren, tekst toe te voegen en meer.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Website bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Selecteer de foto die je wilt bewerken.
    • Om de omslagafbeelding in de koptekstsectie te bewerken, selecteer je een willekeurige plek in de koptekst om het rechterdeelvenster te openen en selecteer je Omslagmedia .
    • Als je afbeeldingen in andere secties van je site wilt bewerken, selecteer je de afbeelding.
  5. Bewerk in het rechterdeelvenster hoe de huidige foto eruitziet op je site.
    • Gebruik de pictogrammen boven de afbeelding om de vorm van de afbeelding te wijzigen.
    • Selecteer Draaien om de afbeelding 90 graden rechtsom te draaien; herhaal indien nodig.
    • Selecteer Afbeelding wijzigen om een nieuwe afbeelding uit je mediabibliotheek te selecteren of om een nieuwe afbeelding te uploaden.
    • Selecteer Bewerken om je afbeelding te openen in Content Creator. Je afbeelding begint met slechts één laag. Voeg meer toe om alles op te nemen wat je fantasie wilt creëren.
    • Sleep de schuifregelaar onder de afbeelding om in of uit te zoomen op de afbeelding. Als je de positie wilt wijzigen van wat je ziet, klik je op de afbeelding en sleep je deze binnen het venster.
    • Gebruik de zwart -witschakelaar om een dramatisch effect te creëren.
    • Voeg alternatieve tekst (of alternatieve tekst) toe aan het vak Afbeeldingsbeschrijving . Beschrijf wat de afbeelding is om sitebezoekers te helpen die schermlezers of mensen met langzamere verbindingen gebruiken. Alt -tekst verbetert ook de positie van je pagina in zoekmachines.
  6. Als je klaar bent met het bewerken van de foto, selecteer je Gereed of klik je ergens in het voorbeeldvenster om een nieuw gedeelte van je site te openen.
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer je je site .

Meer info