Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Foto bewerken

Met het hulpmiddel voor het bewerken van foto's kun je een foto bijsnijden of draaien. Het doet dit zonder de originele foto te wijzigen, wat betekent dat je het bijsnijden of draaien later opnieuw kunt instellen zonder enig beeldverlies.

Een beetje extra begeleiding nodig? Krijg deskundig doe-het-zelf fotografie-advies van een GoDaddy-gids.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Site bewerken.
  4. Selecteer de foto die je wilt vervangen.
    • Klik of tik ergens in de sectie om je omslagafbeelding of achtergrondkleur (de eerste sectie op je startpagina) toe te voegen of te vervangen. Klik op Omslagmedia in het deelvenster Koptekst.
      Selecteer Koptekst en vervolgens Omslagmedia
    • Selecteer de afbeelding op een andere plek op je site. (In sommige secties kun je dit niet doen, zoals de map Neem contact met ons op of in de voettekstsecties.)
  5. Bewerk de foto.
    • Sleep de schuifregelaar om aan te passen hoe de afbeelding wordt bijgesneden. Als je de positie van het bijsnijden wilt wijzigen, klik je op de afbeelding en sleep je deze binnen het venster.
    • Gebruik in sommige gevallen de punt om het focuspunt van de foto in te stellen. De punt van het focuspunt helpt als het scherm van een apparaat niet overeenkomt met de verhoudingen van de afbeelding en een deel van de afbeelding wordt bijgesneden.
    • Selecteer de ruit met een gekrulde pijl rechtsboven als je een afbeelding wilt draaien. Elke klik draait de afbeelding 90 graden rechtsom; herhaal indien nodig.
    • Gebruik de zwart -witschakelaar om een dramatisch effect te creëren.
  6. Gebruik het vak Beschrijf deze afbeelding om alternatieve tekst (of alternatieve tekst) te maken. Beschrijf waar de afbeelding over gaat alsof je de afbeelding niet kunt zien, bijvoorbeeld voor sitebezoekers die schermlezers of langzamere verbindingen gebruiken. Alt -tekst verbetert ook de positie van je pagina in zoekmachines.
  7. Als je klaar bent met het bewerken van alles, selecteer je Gereed .
  8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, vergeet dan niet je site te publiceren.

Meer info