Foto bewerken

Met de fotobewerkingstool kun je je foto's bijsnijden, draaien, kleuren corrigeren, tekst toevoegen en nog veel meer.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Selecteer de foto die je wilt bewerken.
    • Om de omslagafbeelding in de koptekstsectie te bewerken, selecteer je een willekeurige plek in de koptekst om het rechterdeelvenster te openen en selecteer je Omslagmedia .
    • Als je afbeeldingen in andere secties van je site wilt bewerken, selecteer je de afbeelding.
  5. Bewerk in het rechterdeelvenster hoe de huidige foto eruitziet op je site.
    • Sleep de schuifregelaar onder de afbeelding om in of uit te zoomen op de afbeelding. Als je de positie wilt wijzigen van wat je ziet, klik je op de afbeelding en sleep je deze binnen het venster.
    • Selecteer Draaien om de afbeelding 90 graden rechtsom te draaien; herhaal indien nodig.
    • Gebruik de zwart -witschakelaar om een dramatisch effect te creëren.
    • Gebruik de pictogrammen boven de afbeelding om de vorm van de afbeelding te wijzigen.
    • Voeg alternatieve tekst (of alternatieve tekst) toe aan het vak Afbeeldingsbeschrijving. Beschrijf wat de afbeelding is om sitebezoekers te helpen die schermlezers of mensen met langzamere verbindingen gebruiken. Alt -tekst verbetert ook de positie van je pagina in zoekmachines.
    • Selecteer Bewerken om tekst toe te voegen, het formaat te wijzigen, de kleur aan te passen en meer.
    • Opmerking:

• Gebruik het venster aan de linkerkant om een afbeelding, tekst, afbeeldingen of een vorm aan je huidige afbeelding toe te voegen.
      • Gebruik het venster aan de rechterkant om filters toe te voegen, zaken aan te passen zoals contrast, belichting, verzadiging, bijsnijden, schaduwen toevoegen, dekking verhogen of verlagen, draaien of andere effecten toevoegen, zoals vervagen, tint, maskeren en overvloeien.
      • Wijzig het formaat van de afbeelding door op de afbeelding zelf te klikken en een hoek van de afbeelding te slepen om deze kleiner te maken op het canvas.
      • Als je klaar bent met het bewerken van de foto, selecteer je Doorgaan .

• Als je klaar bent met het bewerken van de foto, selecteer je Gereed of klik je ergens in het voorbeeldvenster om een nieuw gedeelte van je site te openen.
    • Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer je je site .

Meer info