Foto bewerken

Het hulpmiddel voor fotobewerking stelt je in staat om een foto bij te snijden of te draaien. Dit wordt gedaan zonder dat de oorspronkelijke foto wordt gewijzigd. Dit betekent dat je het bijsnijden of draaien later ongedaan kunt maken zonder dat de afbeelding is aangetast.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken.
    Klik op Bewerken
  3. Klik op een sectie waarvoor afbeeldingen nodig zijn.
    • Als je op de eerste sectie (Koptekst) klikt, klik je op Omslagafbeelding in het deelvenster Koptekst (links, onderaan).
    • Als je op een sectie van het type Over hebt geklikt, klik je op de groep met de foto die je wilt bewerken (rechts, onderaan). Klik vervolgens op Afbeelding in het volgende deelvenster dat wordt weergegeven.
      Klik op Omslagafbeelding Klik op Over afbeelding
  4. De afbeelding wordt automatisch geselecteerd in het deelvenster Afbeelding bewerken. Versleep de schuifregelaar om aan te passen hoe je de afbeelding bij wil snijden.
    Zoomniveau aanpassen
  5. Als je de positie van het bijsnijden van de afbeelding wilt verplaatsen, klik je en sleep je de afbeelding binnen het scherm.
    Foto draaien
  6. Klik op de gekrulde pijl rechtsbovenin als je een afbeelding wilt draaien. Iedere klik draait de afbeelding 90 graden met de klok mee, je kunt dit zo vaak als noodzakelijk is herhalen.
  7. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven om het resultaat weer te geven.
  8. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).