Help

Websites + Marketing Help

Foto bewerken

Het hulpmiddel voor fotobewerking stelt je in staat om een foto bij te snijden of te draaien. Dit wordt gedaan zonder dat de oorspronkelijke foto wordt gewijzigd. Dit betekent dat je het bijsnijden of draaien later ongedaan kunt maken zonder dat de afbeelding is aangetast.

 1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
 2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
 3. Klik op een sectie waarvoor afbeeldingen nodig zijn.
  • Als je op de sectie Koptekst klikt, klik je op Omslagfoto in het deelvenster Koptekst.
   Klik op Omslagafbeelding
  • Als je op een sectie van het type Over hebt geklikt, klik je op de groep met de foto die je wilt bewerken. Klik vervolgens op Afbeelding in het volgende deelvenster dat wordt weergegeven.
   Klik op Over afbeelding
 4. Sleep de schuifregelaar om aan te passen hoe de afbeelding wordt afgesneden. Als je de positie van het bijsnijden van de afbeelding wilt verplaatsen, klik je en sleep je de afbeelding binnen het venster.
  zoomniveau aanpassen
 5. Opmerking: Verplaats het groene focuspunt naar een gedeelte van de foto waarvan je zeker weet dat het niet bijgesneden hoeft te worden als de weergave op een apparaat niet overeenkomt met het formaat van de afbeelding.
  focuspunt aanpassen

 6. Klik op de gekrulde pijl rechtsbovenin als je een afbeelding wilt draaien. Iedere klik draait de afbeelding 90 graden met de klok mee, je kunt dit zo vaak als noodzakelijk is herhalen.
  foto draaien
 7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
 8. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren of Publiceren.

Volgende stappen

Meer info


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.