Formuliermailer op Windows -hosting met Plesk

Als je eerder de geïntegreerde PHP- of ASP -formuliermailer op onze oude Windows -hosting gebruikte en automatisch bent gemigreerd naar de nieuwere Windows -hosting met Plesk, heb je nog steeds toegang tot dezelfde formuliermailer.

Welke acties moet ik ondernemen?

Je hoeft geen wijzigingen aan te brengen in de code van je website om de formuliermailer te laten werken. Je vindt het formuliermailer -bestand in de map httpdocs van je hostingaccount en heet __gdForm_email_address.formmail .

Hoe verzendt de formuliermailer een e -mail wanneer het formulier is verzonden?

Wanneer een van de gebruikers van je website het formulier invult en verzendt, wordt de e -mail onmiddellijk verzonden vanaf het hostingaccount naar het e -mailadres dat je hebt opgegeven. In de e -mail die je ontvangt, wordt de inhoud van het formulier weergegeven in de volgorde waarin de gerelateerde velden op je site worden weergegeven.

Kan iedereen deze formuliermailer gebruiken?

Deze geïntegreerde formuliermailer is alleen beschikbaar voor gebruikers die voorheen de formuliermailer gebruikten op verouderde hosting en die automatisch zijn gemigreerd naar Windows Hosting met Plesk.

Als je geen toegang hebt tot de geïntegreerde formuliermailer, kun je de gratis bronnen op W3 Schools gebruiken om je eigen formulier te maken.