Help

Windows Hosting (Plesk) Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Formuliermailer op Windows -hosting met Plesk

Als je eerder de geïntegreerde PHP- of ASP -formuliermailer op onze oude Windows -hosting gebruikte en automatisch bent gemigreerd naar de nieuwere Windows -hosting met Plesk, heb je nog steeds toegang tot dezelfde formuliermailer.

Welke acties moet ik ondernemen?

Je hoeft geen wijzigingen aan te brengen in de code van je website om de formuliermailer te laten werken. Je vindt het formuliermailer -bestand in de map httpdocs van je hostingaccount en heet __gdForm_email_address.formmail .

Hoe verzendt de formuliermailer een e -mail wanneer het formulier is verzonden?

Wanneer een van de gebruikers van je website het formulier invult en verzendt, wordt de e -mail onmiddellijk verzonden vanaf het hostingaccount naar het e -mailadres dat je hebt opgegeven. In de e -mail die je ontvangt, wordt de inhoud van het formulier weergegeven in de volgorde waarin de gerelateerde velden op je site worden weergegeven.

Kan iedereen deze formuliermailer gebruiken?

Deze geïntegreerde formuliermailer is alleen beschikbaar voor gebruikers die voorheen de formuliermailer gebruikten op verouderde hosting en die automatisch zijn gemigreerd naar Windows Hosting met Plesk.

Als je geen toegang hebt tot de geïntegreerde formuliermailer, kun je de gratis bronnen op W3 Schools gebruiken om je eigen formulier te maken.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.