Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Fix Linux Hosting e -mail werkt niet

Hier is een reeks stappen die je kunt nemen om e -mailproblemen met Linux Hosting op te lossen. We raden aan deze stappen te volgen voor een efficiënte probleemoplossing.

1. Controleer DNS

Controleer de naamservers van je domein om te zien waar je DNS wordt gehost. Zorg er vervolgens voor dat je DNS is geconfigureerd voor je Linux -hosting . Als je:

 • MX-record is niet geconfigureerd voor je Linux-hosting : je e-mail wordt mogelijk gehost bij een extern bedrijf. In dat geval moet je contact opnemen met het externe bedrijf voor hulp. Of, als je van plan bent om e -mail te gebruiken via Linux -hosting, kun je je MX -record bewerken en configureren voor je Linux -hosting.
 • MX -record is geconfigureerd voor je Linux -hosting : Ga door met het oplossen van problemen door webmail te controleren .
 • 2. Controleer webmail

  Open webmail, meld je aan bij een e -mailaccount dat problemen ondervindt en controleer of je e -mail kunt verzenden en ontvangen via webmail. Als je:

 • Kan e -mail verzenden en ontvangen : De e -mailserver werkt naar behoren en je kunt doorgaan met het oplossen van problemen door de instellingen van je e -mailclient te controleren .
 • Kan e -mail verzenden maar niet ontvangen : Controleer DNS of probeer de routeringsinstellingen voor e -mail in cPanel aan te passen.
 • Kan e -mail ontvangen, maar niet verzenden : Neem contact met ons op en we kunnen je server van naderbij bekijken.
 • 3. Controleer de instellingen van je e -mailclient

  Open de instellingen van je e -mailclient (bijvoorbeeld Apple Mail , Outlook of Thunderbird ) en bevestig dat deze overeenkomen met de standaardinstellingen voor het configureren van e -mailclients voor cPanel -e -mail . Als je je e-mailclient hebt geconfigureerd met IMAP, kan het ook handig zijn om je e-mailaccount te verwijderen en opnieuw toe te voegen aan de e-mailclient.

  Meer informatie

 • Als je deze stappen hebt geprobeerd en nog steeds problemen ondervindt met e -mail, neem dan contact met ons op voor verdere ondersteuning.