Corrigeer verbroken koppelingen na het verplaatsen van mijn WordPress -site naar een nieuw domein

Als je verbroken afbeeldingen en hyperlinks op je WordPress -site aantreft nadat je een domein hebt gewijzigd, volg je deze stappen om verouderde koppelingspaden te verwijderen.

Waarschuwing: maak altijd een back -up van je site voordat je problemen oplost of wijzigingen aanbrengt.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu Plug -ins Nieuwe toevoegen .
  3. Typ Beter zoeken vervangen .
  4. Zoek de plug -in Better Search Replace en selecteer Nu installeren .
  5. Als de plug -in is geïnstalleerd, selecteer je Activeren .
  6. Selecteer in het menu Extra de optie Betere zoekopdracht vervangen .
  7. Voer de oude URL van je site in het veld Zoeken naar in. Bijvoorbeeldhttp://olddomainexample.com (geen slash achteraan).
  8. Voer de nieuwe URL van je site in het veld Vervangen door in. Bijvoorbeeld, http://newdomainexample.com (zonder schuine streep aan het einde).
  9. Selecteer in het veld Tabellen selecteren alle databasetabellen in de lijst.
  10. Opmerking: Als u de resultaten niet wilt controleren voordat u de daadwerkelijke wijziging in de database start, gaat u verder vanaf stap 12. We raden echter aan de volgende twee stappen te volgen om er zeker van te zijn dat er geen ongewenste wijzigingen optreden.

11. Laat het selectievakje Uitvoeren als droogloop geselecteerd en selecteer vervolgens Zoeken/vervangen uitvoeren. Op die manier kun je de resultaten vooraf controleren.
  12. Selecteer Klik hier om te zien in welke databasetabellen URL's worden vervangen, en er verschijnt een venster met de resultaten.
  13. Schakel het selectievakje Uitvoeren als test uit.
  14. Selecteer Zoekopdracht uitvoeren/vervangen om de URL's in de database te vervangen.

Als je ook een website naar een andere server hebt verplaatst, controleer dan of er een aangepaste uploadpadoptie beschikbaar is onder Instellingen > Media . Als je deze optie niet ziet, zijn er geen verdere acties vereist. Aan de andere kant, als dit veld beschikbaar is, verwijder je de invoer om het media -uploadpad te resetten naar een standaardpad voor een nieuwe server en selecteer je Wijzigingen opslaan .

Meer info