Vind de naamservers van mijn GoDaddy

Vind de naamservers die aan je domein zijn toegewezen, zodat je de instellingen voor naamservers kunt bijwerken voor domeinen die niet bij GoDaddy zijn geregistreerd. Door je domein bij te werken om GoDaddy naamservers te gebruiken, kun je je DNS beheren in je GoDaddy-account in plaats van bij het bedrijf waar je domein geregistreerd staat.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer DNS-hosting in het zijmenu onder Services.
    schermafbeelding van zijmenu met dns-hosting gearceerd
  3. Selecteer het specifieke domein dat je wilt openen.
    schermafbeelding van één geselecteerd domein
  4. Je zal je naamservers bovenaan de pagina zien staan.
    • Zorg ervoor dat je beide naamservers noteert —je moet ze allebei op je domein hebben om ze op de juiste manier te kunnen koppelen aan het zonebestand in je GoDaddy-account.
  5. Werk je naamservers bij je huidige registerhouder.

De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.