Vind mijn FTP-gebruikersnaam voor Linux-hosting

Als je content naar je Linux-hostingwebsite wilt uploaden, heb je je FTP-gebruikersnaam nodig. Dit is dezelfde gebruikersnaam als je cPanel-inloggegevens .

Opmerking: Heb je hulp nodig van een GoDaddy-expert? Klik op onze pagina Neem contact met ons op op Nu chatten voor ondersteuning 24/7.

1. Ga naar je GoDaddy productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Ga naar het Dashboard van het account in de sectie Instellingen om je cPanel-inloggegevens te vinden.

mijn ftp-gebruikersnaam vinden