Zoek en vervang voor WordPress met een teksteditor

Je kunt gegevens in een database, zoals de domeinnaam, vervangen door deze te exporteren en een "Zoek & vervang" -bewerking uit te voeren met een teksteditor.

1. Exporteer je WordPress -database .
    Waarschuwing: voer twee keer geëxporteerd uit en bewaar er één als back -up voor het geval je de oorspronkelijke staat wilt herstellen.
  2. Open het .sql -bestand in een teksteditor, zoals NotePad ++ of Sublime Text.
  3. Ga naar de functie 'Zoeken en vervangen' in de teksteditor (meestal Ctrl + F).
  4. Voer het domein/de gegevens in die je wilt vervangen in het veld Zoeken (of het desbetreffende veld).
  5. Voer je nieuwe domein/gegevens in het veld Vervangen (of het desbetreffende veld) in.
  6. Voer de functie 'Zoeken en vervangen' uit.
  7. Sla het bijgewerkte .sql -bestand op.
  8. Voordat je het .sql -bestand importeert, moet je Importeer je database
  9. het domein op je hostingaccount bijwerken .

Je WordPress -site wordt nu bijgewerkt om het nieuwe domein of de nieuwe gegevens te gebruiken.