Favicon aan mijn website toevoegen

Een favicon (kort voor favorietenpictogram) laat je site opvallen tussen de concurrentie door een kleine afbeelding weer te geven op het tabblad van de browser van je bezoekers. Het wordt ook weergegeven in een browserlijst met favoriete pagina's of bladwijzers.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op het deelvenster Site-instellingen.
    klik op het deelvenster Site-instellingen
  4. Klik op Favicon.
    Klik op Favicon
  5. Klik in het deelvenster Favicon op Uploaden en ga naar de afbeelding die je wilt gebruiken.
    Klik op Uploaden

Opmerking: de afbeelding mag niet meer dan 180 bij 180 pixels groot zijn en moet goed te zien zijn, zelfs als hij klein is.

6. Klik als je klaar bent op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en koop als je dat wilt een nieuw domein of gebruik één van je andere domeinen.
  7. Als je klaar bent, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).
  8. Klik op Site bezoeken om de Favicon van de site op het tabblad of de navigatiebalk van je webbrowser weer te geven.
    Voorbeeld van een favorietenpictogram op tabblad webbrowser