Webbouwer Help

Favicon aan mijn website toevoegen

Een favicon (kort voor favorietenpictogram) laat je site opvallen tussen de concurrentie door een kleine afbeelding weer te geven op het tabblad van de browser van je bezoekers. Het wordt ook weergegeven in een browserlijst met favoriete pagina's of bladwijzers.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op het deelvenster Site-instellingen.
    klik op het deelvenster Site-instellingen
  4. Klik op Favicon.
    Klik op Favicon
  5. Klik in het deelvenster Favicon op Uploaden en ga naar de afbeelding die je wilt gebruiken.
    Klik op Uploaden

Opmerking: de afbeelding mag niet groter dan 180 pixels zijn. En houd je Favicon kort en krachtig. Je wilt niet dat bezoekers het slecht kunnen zien.

6. Klik op Gereed als je klaar bent en daarna op Site publiceren/Publiceren.
  7. Klik op Site bezoeken om de Favicon van de site op het tabblad of de navigatiebalk van je webbrowser weer te geven.
    Voorbeeld van Favicon op tabblad webbrowser