Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Extra IP -adressen aanvragen voor mijn Gen 3 -server

Je kunt maximaal 2 extra IP -adressen voor je server aanvragen (in totaal 3: het eerste dat is toegewezen bij het instellen van je server en de 2 extra IP -adressen).

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Servers.
  3. Klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren .
  4. Klik in het gedeelte Serverdetails en bronnen naast IP op Beheren .
  5. Klik op IP -adres toevoegen .

Opmerking: het kan tot een uur duren voordat we het nieuwe IP -adres hebben toegewezen en weergegeven.

Kan mijn server meer dan 3 IP -adressen hebben?

Ja, bel de klantondersteuning op (480) 463-8824 om extra IP-adressen toe te voegen aan je server.