Externe contactpersonen toevoegen aan mijn distributiegroep

Neem externe contactpersonen op in een distributiegroep (ook wel distributielijst genoemd), zodat mensen buiten je organisatie kunnen samenwerken en betrokken kunnen zijn bij projecten. Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat je al een distributiegroep hebt gemaakt en externe contactpersonen hebt toegevoegd aan je adresboek.

1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
  2. Ga naar ontvangers en selecteer vervolgens groepen .
  3. Selecteer de naam van de distributielijst enPotloodknop bewerken Bewerken .
  4. Selecteer in het nieuwe venster lidmaatschap enPlus Toevoegen .
  5. Kies de contactpersonen en selecteer Toevoegen .
    Toevoegen naast contactkeuze boven OK -knop
  6. Selecteer OK .
  7. Je nieuwe contactpersoon (en) staan nu onder Leden . Selecteer Opslaan om het venster te sluiten.