Externe contactpersonen toevoegen aan mijn adresboek

Wanneer je communiceert met mensen buiten je organisatie (zoals partners of klanten), voeg je ze toe aan het adresboek van je organisatie als gedeelde contactpersonen.

Vereist: je hebt beheerdersmachtigingen nodig om gedeelde contactpersonen toe te voegen. Zie beheerdersrollen van Microsoft voor meer informatie.
  1. Meld je aan bij het Exchange -beheercentrum . Gebruik je Microsoft 365 e -mailadres en wachtwoord (je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord werken hier niet).
    Verplicht: Als je het nieuwe Exchange -beheercentrum (EAC) niet gebruikt, moet je dit openen voordat je verdergaat. Om naar de nieuwe EAC te gaan, selecteer je Nu proberen in de banner bovenaan de pagina.
    selecteer probeer het nu
  2. Selecteer onder Geadresseerden Contactpersonen .
    ontvangers uitgebreid met gemarkeerde contacten
  3. Selecteer Een e -mailcontactpersoon toevoegen .
    voeg een gemarkeerde e -mailcontactpersoon toe
  4. Voer onder De basisinformatie instellen de contactgegevens in. De weergavenaam , de alias en het externe e -mailadres zijn vereist.
  5. Selecteer Volgende.
  6. (Optioneel) Voer onder Contactgegevens voor e -mail instellen eventuele aanvullende contactgegevens of organisatiegegevens in die je aan je contactpersoon wilt toevoegen.
  7. Selecteer Volgende.
  8. Controleer de e -mailcontactinformatie en selecteer vervolgens Maken . Je ziet een bevestiging wanneer het contact is gemaakt.
  9. Selecteer Gereed . Je ziet de nieuwe contactpersoon in de lijst.