E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Express E -mailmarketing is vervangen

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Express E -mailmarketing is verdwenen. Je account is geüpgraded naar ons nieuwe GoDaddy Email Marketing -product.

Je actieve contacten, demografische gegevens, belangengroepen, afbeeldingen en sociale mediaprofielen zijn allemaal verplaatst naar je nieuwe account.

Alleen je contacten met de status Actief worden weergegeven in je nieuwe GoDaddy Email Marketing gedeelte met actieve abonnees. Je contactpersonen met een andere status worden nog steeds verplaatst, maar je kunt ze vinden in je lijst Onderdrukt. Dit komt omdat alleen de actieve contactpersonen veilig zijn om campagnes naartoe te sturen. Als je probeert om mailings te verzenden naar contactpersonen met een andere status, kan dit leiden tot hoge bouncepercentages en schade aan de reputatie van je afzender.

Je oude Express E -mailmarketing -account is niet langer beschikbaar.

Er zijn absoluut geen kosten verbonden aan de upgrade. En je verlengingsdatum blijft hetzelfde als voorheen. Wanneer het tijd is om je account te verlengen, wordt de huidige prijs van GoDaddy Email Marketing of je vorige prijs voor Express E -mailmarketing in rekening gebracht; welke lager is. Bij de volgende verlenging wordt de dan geldende prijs voor GoDaddy Email Marketing in rekening gebracht.

Je nieuwe GoDaddy Email Marketing -account

Er zijn enkele terminologieverschillen tussen de twee producten. Het zijn vrijwel allemaal dezelfde dingen, alleen onder een andere naam. En er zijn ook een paar functies die anders werken.

Oude Express E -mailmarketingNieuw GoDaddy Email Marketing
ContactpersonenAbonnees
BelangengroepenLijsten
DemografiePersonalisatievelden

De componist werkt anders in GoDaddy Email Marketing. Rangschik verschillende moduletypes in willekeurige volgorde om je lay -out te maken. Je kunt tekst in de modules opmaken en het toevoegen van afbeeldingen gaat via slepen en neerzetten vanuit je galerij aan de rechterkant. Er zijn geen stockafbeeldingen beschikbaar in GoDaddy Email Marketing, maar je kunt alle afbeeldingen uploaden die je hebt.

Je kunt abonnees aan je account toevoegen door een bestand te uploaden , een lijst te plakken of individueel. Je moet nieuwe abonnees toevoegen voordat je een campagne verzendt.

Het verzenden van een campagne staat los van het opstellen van een campagne. Als je klaar bent om te verzenden , kun je alle mailinggegevens instellen, zoals abonneelijsten, onderwerpregel, opties voor sociaal delen, enz.

Wanneer je je eerste campagne verzendt GoDaddy Email Marketing, zie je een pop-upvenster met de vraag hoe je je abonnees hebt verzameld. Voer zo veel mogelijk details in en klik op Verzenden . Houd de inbox van je account in de gaten voor een reactie. We hebben meer informatie nodig of we laten je weten dat je mailing onderweg is! Dit verificatieproces is snel en helpt ons GoDaddy Email Marketing -servers verzenden probleemloos.

Je kunt elke campagne zo vaak als je wilt naar een van je abonnees verzenden. Je hoeft de campagne niet te kopiëren om deze een tweede keer te verzenden. Klik op Verzenden op de pagina Campagnes. Je kunt ook op elk gewenst moment een mailing plannen om te verzenden.

Je abonneestatus wordt nu weergegeven in je lijsten. Je kunt teruggestuurde en uitgeschreven abonnees zien in je lijst Onderdrukt.

Maak je e -mails sociaal. Je kunt links naar je sociale profielen opnemen in je campagnes en je lezers aanmoedigen om sociaal met je campagnes om te gaan. Je kunt je campagnes ook overal op internet delen.

Aanmeldingsformulieren zijn ook anders. Je kunt een registratieformulier koppelen aan een abonneelijst, zodat iedereen die zich aanmeldt in die lijst wordt geplaatst. Je geavanceerde opties (zoals enkele of dubbele opt-in, de URL van de bestemmingspagina en de instellingen voor de bevestigingsmail) bevinden zich allemaal in het deelvenster aan de rechterkant.

Je kunt geen bijlagen toevoegen aan campagnes. Dit komt omdat het niet alleen een slechte gewoonte is om bestanden bij te voegen, het is ook een branchenorm voor bulkmailen. Je e -mails komen vast te zitten in spamfilters als ze bestanden bevatten.

Volgende stap

Meer informatie