Exporteer mijn WordPress -pagina's, posts en media -instellingen

WordPress heeft ingebouwde functionaliteit waarmee je de pagina's, berichten en media-instellingen van je site kunt exporteren vanuit het WordPress-dashboard. Dit kan handig zijn als je je site naar een andere server verplaatst of als je je berichten of pagina's naar een andere site wilt verplaatsen.

Opmerking: deze methode exporteert alleen de gegevens van je WordPress -site. Het bevat niet je plug -ins, thema of mediabestanden, die apart moeten worden gedownload. Als je deze items ook wilt exporteren, moet je verbinding maken met een FTP -app of Bestandsbeheer om de map wp-content te downloaden.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Extra en vervolgens Exporteren .
  3. Selecteer het type inhoud dat je wilt exporteren.
    • Alle inhoud exporteert al je berichten, pagina's, opmerkingen, aangepaste velden, termen, navigatiemenu's en aangepaste berichten.
    • Posts exporteert al je posts. Je kunt aanvullende opties selecteren, zoals categorieën, auteurs, startdatum, einddatum en status in de bijbehorende vakken om alleen specifieke posts te exporteren.
    • Pages exporteert al je pagina's. Je kunt aanvullende opties selecteren, zoals auteurs, startdatum, einddatum en status in de bijbehorende vakken om alleen specifieke pagina's te exporteren.
    • Media exporteert al je database -instellingen voor media. Je kunt aanvullende opties voor begin- en einddatum selecteren in de overeenkomstige vakken om instellingen alleen voor specifieke media te exporteren.
  4. Selecteer Exportbestand downloaden .

Een bestand met het eerder geselecteerde inhoudstype wordt gedownload naar je lokale computer.