GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Exporteer mijn GoDaddy Studio -project als een video

Als je GoDaddy Studio -project meer dan één pagina heeft of een video bevat, kan dit worden geëxporteerd als een .MOV- (iOS) of .MP4 -bestand (Android).

Opmerking: Video -export is momenteel alleen beschikbaar in de GoDaddy Studio -app op iOS- en Android -apparaten. Het is gratis voor alle GoDaddy Studio -klanten.
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik rechtsonder op Projecten en tik vervolgens op het project dat je wilt exporteren.
  3. Tik in de rechterbovenhoek opGoDaddy Studio -exportpictogram voor iOS Exporteren .
  4. Tik linksonder op Opslaan .
    Sla je project op in iOS
  5. (Optioneel) Video's worden standaard opgeslagen in Full HD -resolutie (1080p). Tik op om deze instellingen te wijzigenInstellingen tandwiel voor iOS Video -instellingen .
    Video -instellingenpictogram in Android
    Hier kun je een lagere resolutie kiezen (720p) en wijzigen hoe lang pagina's in de video worden weergegeven. Als je klaar bent, tik je op de pijl omlaag om Video -instellingen te sluiten.
    Video -instellingen in iOS
  6. Tik op Opslaan als video (.MOV) .
    Opslaan als een film in iOS
Je project wordt onmiddellijk opgeslagen op je apparaat als een .MOV -bestand. Je kunt het vervolgens overal delen waar je maar wilt, bijvoorbeeld om een post op sociale media te maken of om een foto toe te voegen of te vervangen op je GoDaddy -website .
  1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik rechtsonder op Projecten en tik vervolgens op het project dat je wilt exporteren.
  3. Tik in de rechterbovenhoek opGoDaddy Studio -exportpictogram voor Android Exporteren .
  4. Tik linksonder op Opslaan .
    Sla je project op in Android
  5. (Optioneel) Je video wordt standaard opgeslagen met een resolutie van Full HD (1080p), met een framesnelheid van 60 fps, wat video van de hoogste kwaliteit is. Tik op om deze instellingen te wijzigenInstellingen tandwiel voor Android Filminstellingen exporteren .
    Video -instellingenpictogram in Android
    Hier kun je een lagere resolutie (720p) en framesnelheid (30 fps) kiezen en instellen hoe lang pagina's in de video worden weergegeven. Als je klaar bent, tik je op de pijl omlaag om Filminstellingen exporteren te sluiten.
    Video -instellingen in Android
  6. Tik op Alle pagina's opslaan als film .
    Opslaan als een film in Android
Je project wordt onmiddellijk opgeslagen op je apparaat als een .MP4 -bestand. Je kunt het vervolgens overal delen waar je maar wilt, bijvoorbeeld om een post op sociale media te maken of om een foto toe te voegen of te vervangen op je GoDaddy -website .