Beheerde WordPress Help

Exporteer je site database

Stap 2 van de serie Verplaats een beheerde WordPress site naar een onbeheerd WordPress account.

Exporteer een kopie van de MySQL database waarmee uw Beheerde WordPress site is verbonden.

1. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
  2. Selecteer voor de website die je wilt migreren Instellingen in het menupictogram menu.

optiemenu van site
  3. Selecteer Meer weergeven om het deelvenster uit te vouwen.
    toon meer
  4. Zoek de databasegegevens en selecteer Weergeven.
  5. Selecteer de phpMyAdmin URL die een aanmeldpagina opent in een nieuw browser tabblad.
  6. Ga terug naar de detailpagina om de gebruikersnaamen wachtwoord te kopiëren.
  7. On the phpMyAdmin aanmeldpagina, plak de gebruikersnaam and wachtwoord
  8. .
  9. Selecteer Ga .
  10. Selecteer Exporteren.
    zoek en selecteer exporteren
  11. Selecteer in het onderdeel Exporteren de gebruikersnaam van de database. Selecteer niet het schema.
    selecteer de naam van de database
  12. Selecteer in de sectie Opslaan als bestand het vakje Opslaan als bestand.
    locatie opslaan als bestand
  13. In het veld Bestandsnaam geef je je export een naam. Bijvoorbeeld: sitenaam-database.
  14. Selecteer Ga om het database SQL bestand te downloaden.