Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Exporteer gegevens met de WooCommerce Klant/Bestelling/Coupon CSV Export -extensie

In de volgende koppelingen vind je informatie over het handmatig of automatisch exporteren van gegevens of het maken van aangepaste indelingen.

Opmerking: Om de onderstaande instructies te volgen, moet je ervoor zorgen dat de plug -in is geïnstalleerd en geactiveerd door te navigeren op WooCommerce en selecteer Activeren onder Extensies .

Exporteer gegevens handmatig

Om gegevens handmatig te exporteren, kun je de plug -in WooCommerce Customer/Order/Coupon CSV Export gebruiken. Deze sectie biedt meer informatie over het exporteren van gegevens in bulk, vanuit bestellingen en vanuit gebruikers.

Terug naar boven .

Gegevens automatisch exporteren

Het is mogelijk om het exporteren van klant- of bestelbestanden op regelmatige basis te automatiseren door een of meer geautomatiseerde exportbestanden aan te maken. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u een geautomatiseerde export instelt, exportschema's maakt en exporteert via FTP, HTTP POST, e -mail en lokaal.

Terug naar boven .

Exporteer formaten

Klanten, bestellingen en coupons kunnen worden geëxporteerd met behulp van een van de vooraf gedefinieerde formaten, of er kunnen meerdere aangepaste exportformaten worden gemaakt voor handmatige of geautomatiseerde export. Aan de hand van de vooraf gedefinieerde sjablonen en instructies voor het maken van je eigen, aangepaste indeling, worden in deze sectie voorbeelden weergegeven van de CSV- en XML -indelingen.

Terug naar boven .

Meer info