Exporteer de zonebestandsrecords van mijn domein

Exporteer de records van je DNS -zonebestanden om een lokale kopie van je zonebestand op te slaan. De export kan vervolgens worden geïmporteerd naar het zonebestand van een ander domein in je GoDaddy -account, of naar een domein waarvan de DNS elders wordt beheerd. De geëxporteerde gegevens volgen de BIND -zonebestandsindeling en RFC 1035, die mogelijk moeten worden bewerkt voordat ze naar andere serversoftware worden geïmporteerd. Pas snel DNS -records toe op je domeinen door een sjabloon te maken .

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer een enkel domein
  3. Selecteer DNS om je DNS -records te bekijken.
    selecteer het tabblad dns
  4. Selecteer Zonebestand exporteren in het menu Acties .
    selecteer zonebestand exporteren
  5. Het bestand wordt automatisch via je browser gedownload naar je apparaat. Open het bestand lokaal om de records te bekijken en eventuele wijzigingen door te voeren.

Gerelateerde stappen

Meer info