Exporteer de zonebestandsrecords van mijn domein

Exporteer de records van je DNS -zonebestanden om een lokale kopie van je zonebestand op te slaan. De export kan vervolgens worden geïmporteerd naar het zonebestand van een ander domein in je GoDaddy -account, of naar een domein waarvan de DNS elders wordt beheerd. De geëxporteerde gegevens volgen de BIND -zonebestandsindeling en RFC 1035, die mogelijk moeten worden bewerkt voordat ze naar andere serversoftware worden geïmporteerd. Pas snel DNS -records toe op je domeinen door een sjabloon te maken .

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren om je zonebestand te openen.
  4. Selecteer Zonebestand exporteren in hetdns -sjabloonpictogram toepassen Meer menu.
    selecteer domein
  5. Het bestand wordt automatisch via je browser gedownload naar je apparaat. Open het bestand lokaal om de records te bekijken en eventuele wijzigingen door te voeren.

Gerelateerde stappen

Meer info