Beheerde WordPress Help

Exporteer je site database

Stap 2 van de serie Verplaats een beheerde WordPress site naar een onbeheerd WordPress account.

Exporteer een kopie van de MySQL database waarmee uw Beheerde WordPress site is verbonden.

1. Selecteer op je pagina Mijn producten naast Beheerde WordPress de optie Alles beheren .
  2. Selecteer voor de website die je wilt migreren Instellingen in het menu Menu-pictogram.
    Optiemenu van site
  3. Selecteer Meer weergeven om het venster uit te vouwen.
    Meer weergeven selecteren
  4. Zoek de databasegegevens en selecteer Weergeven.
  5. Selecteer de phpMyAdmin URL die een aanmeldpagina opent in een nieuw browser tabblad.
  6. Ga terug naar de detailpagina om de gebruikersnaamen wachtwoord te kopiëren.
  7. Plak op de aanmeldpagina van phpMyAdmin de gebruikersnaam en het wachtwoord.
  8. Selecteer Ga .
  9. Selecteer Exporteren.
    zoek en selecteer exporteren
  10. Selecteer in het onderdeel Exporteren de gebruikersnaam van de database. Selecteer niet het schema.
    selecteer de naam van de database
  11. Selecteer in het gedeelte Opslaan als bestand het vakje Opslaan als bestand.
    locatie opslaan als bestand
  12. In het veld Bestandsnaam geef je je export een naam. Bijvoorbeeld: sitenaam-database.
  13. Selecteer Ga om het database SQL bestand te downloaden.