Websites + Marketing Help

Exclusieve ledenpagina’s voor de website maken

With Website Builder you can create "members-only" website pages for private information, such as in-house price lists or select audience promotions. You start by adding private pages, then adding members one at a time or by importing a list.

Opmerking: Deze functie is momenteel alleen beschikbaar voor klanten in de VS.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Click Edit/Edit Site. (If you're using the Website Builder Online Store, click Manage Store, then Website in the top green bar.)
  3. Klik op het venster Pagina’s rechtsboven en klik op Toevoegen.
    Klik op Toevoegen in het venster Pagina’s en navigatie
  4. Er wordt automatisch een Nieuwe pagina geselecteerd. Voer dus een Paginatitel in, schakel Alleen leden in door op de witte knop te klikken (deze schuift naar rechts) en klik op Pagina maken.
    schakel de knop alleen leden in

Opmerking: Weergeven in navigatie wordt automatisch geselecteerd, maar de pagina kan alleen worden geopend door leden die zijn ingelogd.

5. Als de nieuwe pagina Alleen leden wordt weergegeven, klik je op Gedeelte toevoegen om content voor de pagina te gaan maken. (Zie Een sectie toevoegen.)
    Klik op Gedeelte toevoegen
  6. Your changes are saved automatically so when you're finished, click Publish Site (mobile phone) or Publish (desktop/tablet).