SSL-certificaten Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Exchange Server 2016: CSR's (certificaatondertekeningsaanvragen) genereren

Voordat je een certificaat kunt aanvragen via onze portal, moet je het Exchange Admin Center gebruiken om een Certificate Signing Request (CSR) voor je website te genereren.

Als je meer dan één domeinnaam moet beveiligen, raden we je aan om een Multiple Domain Unified Communications Certificate (UCC) te gebruiken bij je Microsoft® Exchange Server. Zie voor meer informatieWat is een (UCC) SSL-certificaat voor meerdere domeinen?

1. Meld je aan bij het Exchange Admin Center.
  2. Selecteer Servers in het linker menu en klik op Certificaten.
  3. Klik op + om de wizard Certificaat uitwisselen te starten.
  4. Selecteer Een aanvraag voor een certificaat van een certificeringsinstantie maken en klik vervolgens op Volgende .
  5. Voer een beschrijvende naam in om dit certificaat te identificeren en klik vervolgens op Volgende .
  6. Als je CSR voor een wildcard -certificaat is , selecteer je Een wildcard -certificaat aanvragen , voer je de rootdomeinnaam in en klik je op Volgende . Klik anders op Volgende zonder iets te selecteren of in te voeren.
  7. Klik voor Certificaataanvraag op deze server opslaan op Bladeren , selecteer een server om de certificaataanvraag in behandeling op te slaan, klik op OK en klik op Volgende .
  8. Selecteer en/of voeg de domeinnamen toe (ook wel Alternatieve onderwerpnamen of SAN's genoemd) die je wilt gebruiken om te verwijzen naar of verbinding te maken met je Exchange -server, en klik vervolgens op Volgende .
  9. Voeg de informatie van je organisatie toe en klik op Volgende :
    • Organisatienaam - Voer de volledige wettelijke naam van uw bedrijf of organisatie in.
    • Afdelingsnaam - Voer de organisatie in binnen het bedrijf (zoals de IT -afdeling ) die verantwoordelijk is voor het certificaat.
    • Naam land/regio - Selecteer het land waar de organisatie wettelijk is geregistreerd.
    • Stad/plaats - Voer de volledige naam in van de stad waar uw organisatie is geregistreerd.
    • Staat/provincie - Voer de volledige naam in van de staat of provincie waar je organisatie is geregistreerd. Als je geen staat of provincie hebt, voer dan je plaatsinformatie in.
  10. Voer een geldig pad in (zoals \\ mijnserver \ admin \ csr.req ) om je CSR op te slaan op je computer en vervolgens op Voltooien . Je certificaataanvraag die in behandeling is, wordt weergegeven in het Exchange -beheercentrum.