SSL-certificaten Help

Exchange Server 2010: CSR's (aanvragen ondertekening certificaat) genereren

Voor het invullen van je online aanvraagformulier voor een SSL, heb je een Certificaatondertekeningsaanvraag (CSR) nodig. Volg deze instructies voor het genereren van een CSR voor je website. Na het genereren van je CSR, kopieer en plak je het in het CSR-veld op de aanvraagpagina voor SSL-certificaten.

Waarschuwing: Als je meerdere domeinnamen moet beveiligen, raden wij je aan om een Multiple Domain Unified Communications Certificates (UCC) te gebruiken met je Microsoft® Exchange Server.

Genereren van een ondertekeningsaanvraag voor je certificaat — Exchange Server 2010

1. Start de Exchange Management Console door het selecteren van Start, Alle programma's, Microsoft Exchange Server 2010, en vervolgens Exchange Management Console.
  2. Klik op + naast Microsoft Exchange On-Premises voor het uitbreiden van de lijst met services.
  3. Selecteer Serverconfiguratie en vervolgens Nieuw Exchange-certificaat.
  4. Voer een leesbare naam in voor het identificeren van dit certificaat, en klik vervolgens op Volgende.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit in het gedeelte Domeinbereik:
    • Als je CSR voor een wildcard is, selecteer je Wildcard-certificaat inschakelen, voer de naam voor het brondomein in voor je wildcard-certificaat en klik vervolgens op Volgende.
    • Als je CSR niet voor een wildcard-certificaat is, klik je op Volgende zonder iets te selecteren.

Opmerking: Als je CSR voor een wildcard-certificaat is, sla je de volgende stap over.

6. Selecteer in het gedeelte Exchange-configuratie de volgende services die je veilig wilt uitvoeren, en klik vervolgens op Volgende:

Opmerking: Je moet precies weten hoe je server is geconfigureerd voor het selecteren van de services die je moet uitvoeren.

• Delen — Selecteer of je je certificaat wilt gebruiken voor Federated Delegation.
    • Client Access-server (Outlook Web App) — Selecteer of je Outlook Web App op internet gebruikt en voer vervolgens de domeinnaam in die je gebruikt voor toegang daartoe.
    • Client Access-server (Exchange ActiveSync) — Selecteer of ActiveSync is ingeschakeld, en voer vervolgens de domeinnaam in die je gebruikt voor toegang tot ActiveSync.
    • Client Access-server (Web Services, Outlook Anywhere en Autodiscover) — Selecteer of je Exchange Web Services of Outlook Anywhere gebruikt, en voer vervolgens de hostnaam in voor je organisatie. Je moet tevens selecteren of je de Autodiscover-service wilt voor het internet. Als je dat wilt, selecteer je een lange of korte URL en voer vervolgens de domeinnaam in die je gebruikt om het te openen.
    • Client Access-server (POP/IMAP) — Selecteer of je POP/IMAP-services intern en/of extern gebruikt. Voer de domeinnaam in die je gebruikt voor toegang tot zowel POP- als IMAP-services.
    • Unified Messaging-server — Selecteer of je een automatisch ondertekend of openbaar certificaat met Unified Messaging wilt gebruiken, en voer vervolgens de volledig gekwalificeerde domeinnaam (FQDN) in die je gebruikt voor Unified Messaging-servers.
    • Hub Transport-server — Selecteer of je wederzijdse TLS wilt gebruiken om te helpen bij het beveiligen van internetmail, of dat je de server wilt gebruiken voor POP/IMAP-clientaanvraag. Voor elke selectie moet je de FQDN van je server invoeren.
    • Legacy Exchange Server — Selecteer of je je oude domeinnamen wilt gebruiken en voer vervolgens de domeinnaam in die is gekoppeld aan je bestaande servers.
  7. Selecteer de algemene naam (de primaire naam op het certificaat), klik op Instellen als algemene naam en vervolgens op Volgende.
  8. Vul de volgende velden in en klik vervolgens op Volgende:
    • Organisatie — De volledige wettelijke naam van je bedrijf of organisatie.
    • Organisatie -eenheid - De organisatie binnen het bedrijf die verantwoordelijk is voor het certificaat. Het is niet nodig om een organisatie -eenheid op te geven bij het genereren van een CSR.
    • Land/regio — Selecteer het land waar de organisatie wettelijk is geregistreerd.
    • Stad/plaats — De volledige naam van de plaats waar je organisatie is geregistreerd.
    • Staat/provincie — De volledige naam van de staat of provincie waar je organisatie is geregistreerd. Als je geen staat of provincie hebt, voer je de gegevens van je plaats in.
  9. Klik op Bladeren om de CSR op te slaan op je computer.
  10. Geef aan waar je het bestand wilt opslaan, voer een Bestandsnaam in en klik vervolgens op Opslaan.
  11. Klik in het gedeelte Nieuw Exchange-certificaat op Volgende, Nieuw en vervolgens op Afronden.
  12. Zoek, kopieer en plak de CSR in je online aanvraag.
    • Klik voor een kopie met de rechtermuisknop op het .req bestand, selecteer Openen met en selecteer vervolgens een tekstbewerkingsprogramma, zoals Notepad.
    • Plak alle tekst, inclusief ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- en ----END CERTIFICATE REQUEST----, in je online aanvraagformulier.

Zie de volgende artikelen voor meer informatie over het aanvragen van een certificaat in je online aanvraagformulier: Mijn SSL-certificaat aanvragen en Mijn SSL-certificaat aanvragen.

Opmerking: Om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten.