Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

.eu -registratiewijzigingen en Brexit

Vanwege de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie heeft de Europese Commissie besloten hoe .eu -domeinen worden beheerd voor inwoners van het VK. Op basis van het besluit van de Europese Commissie , zal GoDaddy met onmiddellijke ingang stoppen met de verkoop van .eu -domeinnamen aan klanten met een Britse registrant -contactpersoon voor hun domeinnaam.

Volgens de EURid Brexit -kennisgeving wordt elke momenteel geregistreerde .eu -domeinnaam met een bestaand contactadres van een registrant in het Verenigd Koninkrijk op 1 januari 2021 gedeactiveerd. Het domein blijft in uw account staan tot 31 december 2020 of de vervaldatum van het domein, afhankelijk van welke van de twee komt op de eerste plaats. Bij het bereiken van de vervaldatum of 31 december 2020, wordt het domein uit je account verwijderd. Vóór 31 december 2020 kun je je domeinnaam opnieuw activeren door de contactgegevens van je domeinregistrant bij te werken naar een geldig adres in de Europese Unie dat niet in het VK ligt.

Opmerking: Als je een e-mail hebt ontvangen met de onderwerpregel: "LAATSTE KENNISGEVING: Je loopt het risico je .EU-domeinen kwijt te raken" en hebt het staatsburgerschap in een niet-VK/GB EU-land, neem dan contact op met onze GoDaddy-gidsen voor hulp.

Wat zijn mijn mogelijkheden?

  • Als je een geldig adres in de Europese Unie hebt dat niet in het VK ligt , kun je de contactpersoon van je domeinregistrant bijwerken om het domein geldig te houden. Houd er rekening mee dat je een geldig contactadres van de registrant moet gebruiken volgens de geldende ICANN -richtlijnen . Je moet deze updates voor 31 december 2020 doorvoeren om je domeinregistratie te behouden.
  • Als je geen geldig adres hebt , wordt je domeinnaam op 31 december 2020 gedeactiveerd en uit je account verwijderd. Je kunt een andere domeinnaam registreren, zoals .uk- en .co.uk -domeinen.

Als je besluit om een ander domein te registreren, moet je je services bij ons bijwerken om het domein te gebruiken. Hieronder staat een lijst met helpartikelen voor het wijzigen van domeinen op de verschillende services bij ons. Als je een op maat gemaakte website hebt, moet je mogelijk je websitekoppelingen en URL's bijwerken om het nieuwe domein te gebruiken.

Wat gebeurt er daarna?

GoDaddy verstuurt berichten naar onze klanten in het VK, aangezien de einddatum van de overgangsperiode, 31 december 2020, nadert. Als deze Brexit -wijzigingen op u van toepassing zijn, moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. de contactgegevens van je domein bijwerken of een ander domein registreren.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.