Domeinen Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

.eu -registratiewijzigingen en Brexit

Opmerking: Als je .eu-domein momenteel is opgeschort vanwege Brexit en je hebt staatsburgerschap of een postadres in een niet-VK/GB EU-land, neem dan contact op met onze GoDaddy -gidsen voor hulp.

Vanwege de terugtrekking van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie heeft de Europese Commissie besloten hoe .eu -domeinen worden beheerd voor inwoners van het VK. Op basis van het besluit van de Europese Commissie , zal GoDaddy met onmiddellijke ingang stoppen met de verkoop van .eu -domeinnamen aan klanten met een Britse registrant -contactpersoon voor hun domeinnaam.

Volgens de EURid Brexit -kennisgeving is elke momenteel geregistreerde .eu -domeinnaam met een bestaand contactadres van een registrant in het Verenigd Koninkrijk gedeactiveerd op 1 januari 2021. Je domein blijft tot en met 31 maart 2021 geschorst. Tot die datum kun je je domein opnieuw activeren naam door te vragen of de contactgegevens van je domeinregistrant worden bijgewerkt naar een geldig adres in de Europese Unie dat niet in het VK ligt.

Wat zijn mijn mogelijkheden?

  • Als je een geldig adres in de Europese Unie hebt dat niet in het VK ligt , kun je een verzoek indienen om de contactpersoon van je domeinregistrant bij te werken om het domein geldig te houden. Houd er rekening mee dat je een geldig contactadres van de registrant moet gebruiken volgens de geldende ICANN -richtlijnen . Neem contact op met als je een verzoek wilt indienen om de contactgegevens van je domein bij te werken onze GoDaddy -gidsen voor hulp.
  • Als je geen geldig adres hebt , is je domeinnaam op 31 december 2020 gedeactiveerd en uit je account verwijderd. Je kunt een andere domeinnaam registreren, zoals .uk- en .co.uk -domeinen.

Als je besluit om een ander domein te registreren, moet je je services bij ons bijwerken om het domein te gebruiken. Hieronder staat een lijst met helpartikelen voor het wijzigen van domeinen op de verschillende services bij ons. Als je een op maat gemaakte website hebt, moet je mogelijk je websitekoppelingen en URL's bijwerken om het nieuwe domein te gebruiken.

Wat gebeurt er daarna?

Als je last hebt van deze Brexit -wijzigingen, moet je zo snel mogelijk actie ondernemen door te vragen om de contactgegevens van je domein bij te werken of door een ander domein te registreren. Als je een verzoek wilt indienen om de contactgegevens van je domein bij te werken, neem je contact op met onze GoDaddy -gidsen voor hulp.

Meer informatie