Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Bepaal je startpagina en bekijk je reseller -webwinkel

Stap 5 van de serie Aan de slag met Basic en Pro Reseller

Je bent klaar met de basis en je winkel is klaar voor gebruik! Gefeliciteerd met je nieuwe winkel!

Nu ... hoe kom je daar? Je webwinkel wordt geleverd met een standaard -URL die jij en je klanten kunnen gebruiken wanneer je maar wilt. Je kunt ook je eigen domein koppelen om je klanten een naadloze ervaring te bieden.

1. Je webwinkel is nu live! Vervolgens moet je weten hoe je het kunt vinden. Selecteer Dashboard weergeven om je Reseller Control Center .
    Dashboard -knop weergeven
  2. Selecteer Instellingen en vervolgens Bedrijfsinformatie .
  3. De standaard -URL voor je winkel staat in het veld Home -URL.
  4. Zodra je je webwinkel -URL hebt, kopieer/plak je deze in je browser om je winkel te bekijken!
    • Er is ook een directe link naar je webwinkel in het gedeelte Support van je Dashboard .