E-mailmarketing van GoDaddy Help

Ervoor zorgen dat ontvangers afbeeldingen in je e-mailberichten kunnen bekijken

De meeste e-mailprogramma‘s geven afbeelding niet direct weer en laten de keuze over aan de ontvanger of afbeeldingen al dan niet geladen moeten worden. Dit is vaak voor de bescherming en beveiliging van de gebruikers. In bijna alle gevallen is het niet meer dan een instelling in de voorkeuren van de e-mailclient van de ontvanger.

Als een van je ontvangers heeft geklaagd dat ze geen afbeeldingen in je e-mail kunnen bekijken, moet je achterhalen welk e-mailprogramma de ontvanger gebruikt en begeleid je de gebruiker bij deze stappen. De meesten handelen per geval en reageren op de instructie bij individuele e-mailberichten. Maar je kunt je ontvangers aansporen om e-mailberichten van jou zodanig in te stellen, dat afbeeldingen altijd worden weergegeven.

Zo kunnen afbeeldingen in populaire e-mailprogramma‘s worden ingeschakeld:

Ga naar: AOL |AT&T | Charter | Comcast | Excite Mail | Fastmail | Gmail | Hotmail | Juno | Mac Mail | Mail.com | Netzero | Outlook | Roadrunner | Yahoo

AOL:

Als afbeeldingen niet worden geladen in AOL, klik op

AT&T:

Als afbeeldingen niet worden geladen in AT&T, klik op

Charter:

Als afbeeldingen niet worden geladen in Charter, klik op

Comcast:

Als afbeeldingen niet worden geladen in Comcast, klik op

Excite Mail:

Excite Mail heeft een tweestappenproces, klik op regeling Ongewenste e-mail en vervolgens op

Fastmail:

Fastmail heeft de volgende optie bovenaan het e-mailbericht: 'hier klikken om afbeeldingen weer te geven'

Gmail:

Als afbeeldingen niet worden geladen in Gmail, klik op

Hotmail:

Klik in Hotmail op de knop Inhoud weergeven om afbeeldingen weer te geven

Juno:

Als afbeeldingen niet worden geladen in Juno, klik dan op de link in de melding 'externe afbeeldingen geblokkeerd' bovenaan het e-mailbericht

Mac Mail:

In MacMail bevindt de knop om afbeeldingen weer te geven zich bovenaan de rechterkant van het e-mailbericht

Mail.com:

In Mail.com klik je op de knop Weergeven rechtsbovenin om je afbeeldingen te laden

Netzero:

Als afbeeldingen niet worden geladen in NetZero, klik je op de link Afbeeldingen weergeven

Outlook:

Klik in Outlook op de melding bovenin om afbeeldingen weer te geven

Roadrunner:

Klik in Roadrunner op de melding om

Yahoo:

Als afbeeldingen niet worden geladen in Yahoo klik op

Verwante onderwerpen:

Ik heb een test naar mijzelf gestuurd en deze nooit ontvangen!
Wat gebeurt er als ik mijn campagne wijzig nadat ik deze heb verstuurd?
Hoe wijzig ik het formaat van afbeeldingen?
Hoe voeg ik afbeeldingen toe aan mijn campagne?