Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Beëindig PHP -processen in mijn Linux -hostingaccount

Mogelijk moet je PHP -processen in je Linux -hostingaccount beëindigen, bijvoorbeeld om op hol geslagen scripts te beheren of om een PHP -initialisatiebestand van kracht te laten worden.

Opmerking: als je een proces beëindigt, worden alle huidige verbindingen met het proces beëindigd. Alle gebruikers die zijn verbonden met het proces, moeten opnieuw verbinding maken.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de cPanel -startpagina in de sectie Software de optie PHP -versie selecteren.
  5. Onder PHP Selector | Extensies , naast PHP -versie , selecteer de huidige versie, kies een andere versie uit de lijst en selecteer vervolgens Instellen als huidige . Als je huidige versie bijvoorbeeld 8.1 is, selecteer je 8.0.
  6. Herhaal de vorige stap, maar kies de versie die je eerder gebruikte en vergeet niet om Instellen als huidige te selecteren.

Meer informatie