Schakel het thema en de plug -in -editor in WordPress uit met de Sucuri Security -plug -in

Voor het gemak kun je plug -ins en themabestanden rechtstreeks vanuit je WordPress -dashboard bewerken, maar dit kan je site ook kwetsbaar maken voor kwaadwillende bezoekers. Hier leest u hoe u de Sucuri Security -plug -in gebruikt om uw site te beschermen door de bestandseditor uit te schakelen wanneer deze niet nodig is.

Verplicht: Je moet de Sucuri Security -plug -in installeren voordat je deze stappen volgt.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Sucuri-beveiliging > Instellingen .
  3. Selecteer het tabblad Harden.
  4. Zoek de sectie met het label Plug -in uitschakelen en Thema -editor .
  5. Als de sectie rood is, selecteer je Verharding toepassen . Als het groen is, is de verharding al toegepast.

Opmerking: Als je verharding niet kunt toepassen of ongedaan kunt maken voor deze functie, wordt dit mogelijk al afgehandeld door je hostingplatform.

Verwante stappen

Bescherm je website verder door de andere Sucuri -beveiligingsopties te activeren: