Een wijziging in een domeinnaamaccount accepteren

Zodra een domeinaccountwijziging wordt gestart, ontvang je een e-mail van GoDaddy waarin de volgende stappen van het proces worden uitgelegd.

1. Open de e-mail met de onderwerpregel Je domeinaccount heeft wijzigingen die in behandeling zijn die je hebt ontvangen. Kun je de e-mail niet vinden? De oorspronkelijke domeineigenaar kan de e-mail opnieuw verzenden.
  2. Selecteer de knop Nu activeren.
  3. Meld je aan bij het GoDaddy-account waarnaar het domein wordt overgedragen. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  4. Selecteer Ja, deze overdacht accepteren om het controleproces te starten. Als je niet wilt doorgaan, selecteer je Nee, ik wil deze overdracht niet accepteren.
  5. Pas dezelfde contactinformatie toe op alle typen contactpersonen (registrant, beheer, technisch beheer en facturering) door het selectievakje Voor alle typen contactpersonen gebruiken in te schakelen. Als je verschillende informatie voor de typen contactpersonen hebt, laat je het selectievakje uitgeschakeld.
  6. Bekijk de contactinformatie voor de domeinnaam en werk deze bij als dat nodig is.
  7. Schakel het selectievakje in naast Ik verklaar dat ik de persoon ben die hierboven is vermeld of dat ik gemachtigd ben om namens deze persoon te handelen.
  8. Selecteer Volgende. Als de knop Volgende niet beschikbaar is, controleer je alle contactgegevens en ga je na of deze nauwkeurig en geldig zijn.
  9. Schakel het selectievakje in om aan te geven dat je instemt met de voorwaarden voor de registrantwijziging en selecteer Overdracht starten.

Je ontvangt een bevestigingsmelding om aan te geven dat het domein is overgedragen naar je account. Het domein wordt binnen enkele minuten actief in je account.

Opmerking: Als je wijzigingen hebt aangebracht in de registrant, organisatie, naam of het e-mailadres, moet je de wijzigingen goedkeuren voordat de overdracht is voltooid.