Een webtoepassing herstellen vanaf een Installatron -back -up in mijn Linux -hosting

Als je via Installatron toepassingen hebt geïnstalleerd op je Linux -hostingaccount, kun je Installatron gebruiken om back -ups te maken van die apps. U kunt deze back -ups vervolgens gebruiken om uw toepassing naar een vorige staat te herstellen.

Verplicht: Installatron maakt niet automatisch back -upbestanden van je toepassingen - je moet al handmatig een back -upbestand hebben gemaakt om deze stappen te volgen.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de startpagina van cPanel Webtoepassingen en selecteer vervolgens onder Mijn toepassingen de webapp die je wilt herstellen (bijvoorbeeld WordPress in de onderstaande schermafbeelding).
    selecteer webapp
  5. Klik op de Installatron-pagina in de rechterbovenhoek op Mijn back-ups .
  6. Klik naast de back -up die je wilt gebruiken op dit pictogram:
    klik op deze back -up herstellen
  7. Klik onder Herstellen naar oorspronkelijke locatie op Doorgaan .
  8. Klik op Herstellen.