Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een website toevoegen

Ieder beheerd WordPress-account bevat een bepaald aantal websites. Je kunt op de volgende manier een website aan je account toevoegen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer in de sectie Managed WordPress Alles beheren .
  3. Klik op + Site maken .
  4. Als je een site hebt die beschikbaar is met een bestaand abonnement, selecteer je deze en klik je op Volgende . Klik anders op Nieuw abonnement kopen en voltooi de aankoop.
  5. Selecteer of je een nieuwe site wilt bouwen of een bestaande site wilt migreren, kies een datacenter en maak je aanmeldgegevens. Nadat je site is geïnstalleerd, wordt het volgende bericht weergegeven: WordPress is geïnstalleerd!