Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een website toevoegen

Ieder beheerd WordPress-account bevat een bepaald aantal websites. Je kunt op de volgende manier een website aan je account toevoegen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Heb je hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op + Site maken .
  3. Als je een site hebt die beschikbaar is met een bestaand abonnement, selecteer je deze en klik je op Volgende . Klik anders op Nieuw abonnement kopen en voltooi de aankoop.
  4. Selecteer of je een nieuwe site wilt bouwen of een bestaande site wilt migreren, kies een datacenter en maak je aanmeldgegevens. Nadat je site is geïnstalleerd, wordt het volgende bericht weergegeven: WordPress is geïnstalleerd!
  5. Klik op de afbeelding die overeenkomt met hoe je je site wilt instellen. Selecteer voor een begeleide ervaring WP Admin om naar het WordPress -dashboard te gaan en de site te bouwen. Of gevorderde gebruikers kunnen Ga naar mijn sites selecteren om terug te keren naar je lijst met WordPress -sites.

Klik op de afbeelding

(Niet wat je ziet?)

Klik op Wizard starten om onze Quick Start Wizard te gebruiken om je site te bouwen. We stellen een paar vragen, installeren een paar plug -ins, waaronder Page Builder , en helpen je bij het kiezen uit professioneel ontworpen WordPress -thema's. Daarna kun je meteen beginnen met het bewerken van je site vanuit het WordPress -dashboard. Zie voor meer informatieStel WordPress voor het eerst in .

WordPress -wizard Snel aan de slag

Klik op Ga naar mijn sites om terug te keren naar je lijst met WordPress -sites. Je kunt de Quick Start Wizard niet gebruiken om de site in te stellen en we installeren geen plug -ins zoals Page Builder. Je bouwt de site met de standaard WordPress -installatie.