Een website toevoegen

Ieder beheerd WordPress-account bevat een bepaald aantal websites. Je kunt op de volgende manier een website aan je account toevoegen.

Opmerking: niet zeker welk abonnement je al hebt? Vind je product.

Show me how

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress op Alles beheren.
  3. Klik op de pagina WordPress-websites op Website toevoegen.
    klik op website toevoegen aan beheerde wordpress
  4. Klik in de lijst met beheerde WordPress-abonnementen op een abonnement om een van de beschikbare websites te gebruiken en klik vervolgens op Volgende.
    klik op een abonnement in beheerde wordpress

Opmerking: om de websites te bekijken die al voor een abonnement worden gebruikt, klik je op Websites weergeven.

5. Controleer of Ik bouw een geheel nieuwe site is geselecteerd en klik vervolgens op aan de slag.
  6. Kies een domein uit de lijst met domeinen, of klik op Domein invoeren om de domeinnaam in te voeren.

Als je het domein nog niet wilt toewijzen, of als je geen domein hebt voor de website, dan klik je op Een tijdelijk domein gebruiken en vervolgens op Volgende.

7. Bevestig de locatie van het datacenter (we bevelen er eentje aan) en klik vervolgens op Volgende.
  8. Maak een WordPress-gebruikersnaam en -wachtwoord. Deze ga je gebruiken om je aan te melden voor het WordPress-dashboard voor deze website. Je mag van alles bedenken, zolang er maar aan de WordPress-criteria (op het scherm weergegeven) wordt voldaan.
  9. Klik op Installeren (voor Pro-accounts (alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada), Maken). Je krijgt een voortgangspagina te zien en wij laten je weten wanneer de installatie is voltooid.
    installatie beheerde wordpress voltooid
  10. Voor Pro-accounts: Klik op Website maken om naar het WordPress-dashboard te gaan en de website te bouwen. Of klik op Ga naar het dashboard om terug te keren naar de lijst met WordPress-websites. Je bent helemaal klaar!

Voor Basic-, Deluxe- en Ultimate-accounts: klik op Aan de slag om door te gaan naar de wizard Snel aan de slag. Of klik op Ga naar het dashboard om terug te keren naar de lijst met WordPress-websites.

Opmerking: als je nu op Ga naar het dashboard klikt, kun je de wizard Snel aan de slag niet gebruiken om de website te maken, en er worden geen plug-ins zoals Page Builder geïnstalleerd. Je gaat de website bouwen met de standaard WordPress-installatie.

11. Klik op Wizard starten om onze wizard Snel aan de slag te gebruiken om je website te bouwen. We zullen je een paar vragen stellen en installeren een aantal plug-ins waaronder Page Builder, en helpen je een keuze te maken uit 10 professioneel ontworpen WordPress-thema's. Daarna kun je meteen je website gaan bewerken via het WordPress-dashboard. Zie het volgende artikel voor meer informatie:
    .

Of klik op Nee, bedankt om de WordPress-website te configureren zonder de wizard Snel aan de slag te gebruiken en zonder extra plug-ins zoals Page Builder. Na een bevestigingsbericht ga je naar het WordPress-dashboard voor de website.

12. WordPress wizard Snel aan de slag