Een vooraf ingesteld profiel verwijderen

Als je een vooraf ingesteld profiel verwijderd, wordt deze van je account verwijderd zonder dat de domeinnamen worden verwijderd. Domeinen die toegewezen zijn aan het profiel behouden de profielinstellingen totdat deze gewijzigd worden.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. In het menu Instellingen selecteer Vooraf ingestelde profielen beheren.
    vooraf ingestelde profielen beheren
  3. Zoek het profiel dat je wilt verwijderen en selecteer het prullenbakpictogram aan de rechterkant.
  4. Selecteer Ja, verwijderen om te bevestigen dat je het profiel wilt verwijderen.

Zodra het profiel verwijderd is, zie je een bevestiging dat het is gelukt.

Meer informatie

• Organiseer je domeinen nog verder met Mappen.