Help

Domeinen Help

Een vooraf ingesteld profiel verwijderen

Als je een vooraf ingesteld profiel verwijderd, wordt deze van je account verwijderd zonder dat de domeinnamen worden verwijderd. Domeinen die toegewezen zijn aan het profiel behouden de profielinstellingen totdat deze gewijzigd worden.

  1. Meld je aan bij het domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. In het menu Instellingen selecteer Vooraf ingestelde profielen beheren.
    vooraf ingestelde profielen beheren
  3. Zoek het profiel dat je wilt verwijderen en selecteer het prullenbakpictogram aan de rechterkant.
  4. Selecteer Ja, verwijderen om te bevestigen dat je het profiel wilt verwijderen.

Zodra het profiel verwijderd is, zie je een bevestiging dat het is gelukt.

Verwante stap

Meer informatie

  • Organiseer je domeinen nog verder met Mappen.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.
Actions