Maak een domeinprofiel aan

Maak een domeinprofiel met je voorkeursinstellingen en wijs die instellingen vervolgens toe aan meerdere domeinen tegelijk. Dit bespaart je tijd en maakt het beheren van je domeininstellingen eenvoudiger.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer het pictogram Profielen boven je domeinlijst en selecteer vervolgens Nieuw profiel .
    selecteer profiel bewerken
  3. Voer een profielnaam en optionele beschrijving in.
  4. Pas de instellingen voor je domeinen aan. Als je Niet gespecificeerd selecteert, worden deze instellingen niet gewijzigd voor domeinen die dit profiel gebruiken en behouden ze hun huidige instellingen.
    • Domeinstandaardinstellingen : Kies je instellingen voor automatisch verlengen en domeinvergrendeling.
    • Contactgegevens : voer de contactgegevens in die worden toegepast op domeinen die dit profiel gebruiken.
    • Naamservers : kies of je de naamservers van GoDaddy wilt gebruiken of dat je aangepaste naamservers van derden wilt invoeren.
    • Doorsturen : Stel het doorsturen van domeinen in om bezoekers om te leiden naar een andere website.
  5. Selecteer Opslaan om je nieuwe domeinprofiel te maken.