Een videokoppeling toevoegen

Je kunt een YouTube- of Vimeo-video weergeven op je website door deze te koppelen vanaf een van deze websites voor het delen van video.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken.
    Klik op Bewerken
  3. Klik op de groene plusknop om een sectie aan een pagina toe te voegen.
    Klik op de groene plusknop
  4. Klik op Video in het rechterdeelvenster.
    Klik op Video in het rechterdeelvenster
  5. Klik op de tijdelijke video wanneer deze wordt weergegeven in het deelvenster Video.
  6. Klik zodra de bevestiging Sectie toegevoegd verschijnt op de sectie Video in het rechterdeelvenster Video en vul de relevante velden in.
    Vul de velden voor video in
    Velden en knoppen in het deelvenster Video
    Video-URL Vervang de standaard-URL door de URL te plakken die je hebt gekopieerd vanuit YouTube of Vimeo.
    Titel Voer een titel in die de aandacht trekt van lezers.
    Videobeschrijving Voer een korte beschrijving in die boven de video wordt weergegeven. Gebruik de knoppen boven het veld Beschrijving om de tekst op te maken, nummers of bullets toe te voegen en een koppeling toe te voegen of te verwijderen. Zie het volgende onderwerp voor meer informatie: . De stijl van tekst
    Sectie verwijderen Klik op de knop als je de video niet langer wilt weergeven.
  7. Als je de velden hebt ingevuld, klik je op de pijl die links bovenaan wordt weergegeven.
    Klik op de pijl links bovenaan
  8. Zodra een stilstaand frame van de video van de video op de pagina verschijnt, kun je op Klaar (mobiele telefoon) of Voorbeeld (desktop of tablet) klikken om het resultaat te zien.
    Klik op Voorbeeld weergeven om de video weer te geven
  9. Klik op Bewerken als je nog meer wijzigingen wilt aanbrengen.
  10. Als je tevreden bent met de instellingen, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).