Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een vervolgkeuzemenu toevoegen voor mijn website

Vervolgkeuzemenu's in de navigatiebalk van je website zijn een geweldige manier om pagina's te groeperen en bezoekers te helpen deze te ontdekken, zonder dat ze naar elke pagina hoeven te klikken. Het zorgt er ook voor dat je navigatiebalk compacter blijft.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Voeg een vervolgkeuzemenu toe (zoals het toevoegen van een nieuwe pagina).
    • Selecteer in een browserVoeg een nieuwe sectie + pictogram toe Pagina toevoegen in het menu Site Navigation alsof je een nieuwe pagina werden toe te voegen. Selecteer vervolgens Vervolgkeuzemenu .
      Schermafbeelding van de sitenavigatiebalk
    • Selecteer in de mobiele app Pagina's en vervolgens Toevoegen . Selecteer vervolgens Vervolgkeuzemenu .
  5. Schrijf je menutitel (verplicht veld). Houd je navigatiebalk eenvoudig met korte, duidelijke namen.
  6. Selecteer welke pagina ('s) moeten worden toegevoegd onder je menu. Als je nu geen bestaande pagina’s wilt kiezen, kun je op elk moment een pagina toevoegen en de volgorde van de pagina’s wijzigen .

Opmerking: Als je bij het opnieuw ordenen van pagina's items wilt toevoegen aan een leeg vervolgkeuzemenu, wijzig dan de pagina-instellingen van het lege vervolgkeuzemenu en selecteer Menu-instellingen .

7. Als je klaar bent, selecteer je Menu maken .
  8. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .