Een tekstknop toevoegen en linken

Door gelinkte tekstknoppen toe te voegen, kunnen klanten rechtstreeks naar een pagina op je website of iedere andere site navigeren. Als je bijvoorbeeld je nieuwsbrief wilt promoten, link je een knop "aanmelden" naar je e-mail aanmeldformulier. Dergelijke "actieknoppen" zijn dingen die bezoekers als eerste zien en kunnen de kans dat bezoekers reageren vergroten.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Klik op Koptekst in het venster Secties.
    Klik op Koptekst
  4. In de sectie Content van het venster Koptekst klik je op de Actieknop.
    Klik op de Actieknop
  5. Klik op bladeren naast de knop Actie weergeven om het in te schakelen.
    bladeren op knop Actie weergeven
  6. Voer de tekst voor het Knoplabel in.
    Voer knoplabel in

Opmerking: Hoe korter je label, des te groter de kans dat het wordt gelezen. Probeer niet meer dan 25 tekens te gebruiken.

7. Klik op de pijl Link naar pagina om de knop te linken naar een pagina op je site of een Andere website.
    Linken naar een geselecteerde pagina
  8. Als je de pagina Home hebt geselecteerd, kun je op de Sectiepijl klikken om naar een bepaalde sectie op de pagina te linken.
    Linken naar een Home-sectie

Opmerking: Deze optie is alleen beschikbaar voor de pagina Home.

9. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent dus op Voorbeeld om de resultaten te bekijken.
    Voorbeeld van tekst Actieknop bekijken
  10. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).