Een subdomein toevoegen dat naar een IP-adres verwijst

Als je hebt begrepen wat een subdomein is, kun je niet-toegewezen subdomeinen toevoegen die naar servernamen verwijzen. Zie Je domein of subdomein handmatig doorsturen of maskeren als je een subdomein wilt doorverwijzen.

Het lijkt erop dat je niet bent aangemeld. Als je je hierboven aanmeldt (onder Pictogram Tekst), kunnen we je een paar stappen besparen.

1. Ga naar de pagina DNS-beheer.
  2. Klik onder aan de lijst Records op Toevoegen en selecteer A in de vervolgkeuzelijst Type.
  3. Vul de andere velden in:
    • Host - Voer het subdomein in dat je wilt gebruiken.

Opmerking: het subdomein mag een punt (.) bevatten, maar niet als het eerste of laatste teken. Opeenvolgende punten (...) zijn niet toegestaan. Een subdomein mag maximaal 25 tekens bevatten.

• Verwijst naar - Voer het IP-adres in waarnaar het subdomein verwijst.
    • TTL - Selecteer hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen.
  4. Klik op Opslaan.