Een SSL gebruiken met je WordPress -beheerpaneel

Je moet een SSL -certificaat hebben geïnstalleerd en ingesteld op je gedeelde hostingaccount voordat je doorgaat met de installatie van WordPress®. Als je geen SSL hebt, kunnen wij je helpen. Voor meer informatie klik hier .

Opmerking: als je gebruikmaakt van Beheerde WordPress, doen wij dit automatisch voor je.

Om WordPress en SSL in te schakelen, moet je je wp-config.php-bestand bewerken. Je kunt dit bestand via FTP downloaden van je account of je kunt FTP -bestandsbeheer in je account gebruiken. Zie voor meer informatie .

Een SSL gebruiken met je WordPress -beheerpaneel

1. Open met de editor van je hostingaccount het wp-config.php- bestand van je WordPress-installatie.
  2. Selecteer je wp-config.php- bestand en klik op Bewerken .
  3. Zoek de volgende regel:
    /* Dat is alles, stop met bewerken! Veel plezier met bloggen. */
  4. Direct erboven typ je deze twee regels:
    define ('FORCE_SSL_ADMIN', true);
    define ('FORCE_SSL_LOGIN', true);

Dus nadat je klaar bent met bewerken, zou je wp-config.php-bestand er als volgt uit moeten zien:

define ('FORCE_SSL_ADMIN', true);
define ('FORCE_SSL_LOGIN', true);
/* Dat is alles, stop met bewerken! Veel plezier met bloggen. */

Wanneer je je nu aanmeldt bij je beheerpagina, zou je https moeten zien in de adresbalk van je browser.