Websites + Marketing Help

Een SoundCloud-audiobestand of afspeellijst toevoegen

You can add any SoundCloud audio track or playlist to your website by embedding a bit of code from SoundCloud. You'll need to create a SoundCloud account to use this feature.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Scrol in de hoofdweergave van je site naar de plek waar je een sectie wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  4. Klik op Audio in het deelvenster Sectie toevoegen.
    Klik op Audio

Opmerking: je kunt maximaal één Audiosectie per pagina toevoegen.

5. Click the SoundCloud layout you want to use for your new Audio section.
    Select layout
  6. Once new audio section appears, click the Audio panel again to begin customizing its settings, starting with replacing the SoundCloud Embed Code.
    update embed code field content
  7. To get the necessary embed code, open a separate web browser tab/window, go to the SoundCloud site to sign in or create an account, then search for a track or playlist that you want to add to your Audio section.
  8. Als je het audiobestand/de afspeellijst hebt gevonden, klik je op de knop Delen.
    Klik op de knop Delen
  9. Klik op Embedden, kies een lay-out (als er meerdere opties zijn) en stel de opties van de lay-out onderaan het scherm in, zoals de grootte, kleur of automatisch afspelen.
    code kopiëren-voorbeeld veld

Opmerking: sommige audiobestanden bieden alleen de optieDelen en niet de optieEmbedden. De sectie Audio kan geen Delen-code gebruiken. Als er geen Embedden-optie wordt weergegeven, moet je een ander audiobestand/andere afspeellijst zoeken.

10. Zodra je dat hebt gedaan, kopieer je de code en bekijk je een voorbeeld van de inhoud in het veld.
  11. Ga terug naar het deelvenster Audio op het andere tabblad/venster en plak de gekopieerde code in het veld Embed-code SoundCloud.
    Plak code van SoundCloud
  12. Wijzig de Sectietitel en voer een beschrijving in het veld Beschrijving in (optioneel).
  13. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Dus als je klaar bent, klik je op Voorbeeld en daarna op de afspeelknop om het audiobestand/de afspeellijst af te spelen.
    Voorbeeldweergave van lay-out en geluid
  14. Als je tevreden bent over het resultaat, klik je op Site publiceren of Publiceren.