Webbouwer Help

Een sitesectie wijzigen

Je kunt de content en het ontwerp van de verschillende secties van je website wanneer je maar wilt aanpassen aan je behoeften.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken/Website bewerken.
  3. Om een sectie te bewerken klik je in de sectie op het deel dat je wilt bewerken.
    klik op de sectie om te bewerken
  4. Dat deel wordt meteen gemarkeerd in het rechterdeelvenster, waar je je wijzigingen kunt doorvoeren.
    gemarkeerde sectie
  5. Je veranderingen worden onmiddellijk weergegeven in de sectie zelf.
    sectie-updates
  6. Herhaal stappen 2-4 om andere items of secties aan te passen.
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  8. Als je gereed bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).