Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een sectie verwijderen

Op de koptekst en voettekst van je website na, kun je secties verwijderen wanneer je behoeften wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Plaats de muisaanwijzer op de sectie die je wilt verwijderen. Selecteer in het menu dat wordt weergegeven hetHorizontale kebab instellingen menupictogram Instellingenmenu . Selecteer Inhoud in de mobiele app en vervolgens hetVerticale kebab instellingen menupictogram menu.
  5. Selecteer Sectie verwijderen
    Screenshot van het verplaatsingspictogram in het sectie -instellingenmenu
  6. Selecteer Verwijderen om te bevestigen dat je deze sectie echt wilt verwijderen. Als je van gedachten verandert, herstel je je website vanaf een back -up.
  7. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .