Een sectie toevoegen

In de onderstaande video en informatie wordt uitgelegd hoe je een sectie kunt toevoegen op je GoCentral-website.

Er zijn standaard vier secties geïnstalleerd voor een website: Koptekst, Over ons, Contact en Voettekst. Je kunt ook nieuwe secties toevoegen, deze een naam geven of wijzigen en je kunt de boilerplatetekst verwijderen en foto's verwijderen of vervangen.

Je kunt per pagina maximaal 10 secties toevoegen. Als je meer secties nodig hebt, kunt je meer pagina's toevoegen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken.
    Klik op Bewerken
  3. Scroll naar de locatie waarop je een sectie wilt toevoegen en klik op de groene plus.
    Klik op de groene plusknop

Het is niet mogelijk om een andere Koptekst of Voettekst toe te voegen. Het is niet mogelijk om de volgorde van bestaande secties te wijzigen.

4. Klik op een van de secties die vermeld worden in het deelvenster Sectie toevoegen.
    Klik op Sectie toevoegen
  5. Klik op de lay-out die je wilt gebruiken.
    klik op Lay-out
  6. Zodra de bevestiging Sectie toegevoegd verschijnt, kun je beginnen met het aanpassen van de instellingen van de sectie.
    Sectie aanpassen

Als je een sectie toch niet toe wilt voegen, klik je op Sectie verwijderen onderaan het rechterdeelvenster.

7. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven.
  8. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).