Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een sectie op mijn website dupliceren

Als je snel meerdere secties met vergelijkbare inhoud wilt maken, begin je met een bestaande sectie waarvan je de basisinhoud wilt gebruiken in andere secties en maak je een kopie die je vervolgens kunt aanpassen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Plaats de muisaanwijzer op de sectie die je wilt verplaatsen. Selecteer in het menu dat wordt weergegeven hetHorizontale kebab instellingen menupictogram Instellingenmenu . Selecteer Inhoud in de mobiele app en vervolgens hetVerticale kebab instellingen menupictogram menu.
  5. Selecteer Dubbele sectie
    Screenshot van het duplicaat -sectiepictogram in het sectie -instellingenmenu
  6. Begin met het aanpassen van je sitesectie . Je kunt ook de sectielay -out wijzigen of de sectie naar een andere pagina verplaatsen .
  7. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .