Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een sectie naar een andere pagina verplaatsen

Verplaats een sectie van de ene pagina naar de andere op je website. Dit kan met name handig zijn als je site groeit en je deze opnieuw moet indelen. Het is ook handig om een sectie te verplaatsen die je hebt gedupliceerd .

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Plaats de muisaanwijzer op de sectie die je wilt verplaatsen. Selecteer in het menu dat wordt weergegeven hetHorizontale kebab instellingen menupictogram Instellingenmenu . Selecteer Inhoud in de mobiele app en vervolgens hetVerticale kebab instellingen menupictogram menu.
  5. Selecteer Sectie verplaatsen
    Screenshot van het verplaatsingspictogram in het sectie -instellingenmenu
  6. Kies de pagina waarnaar je de sectie wilt verplaatsen en selecteer vervolgens Verplaatsen .
  7. De bevestiging Verplaatst wordt kort weergegeven met een koppeling naar de doelpagina.
  8. Om je sectie te bekijken, ga je naar de pagina waar je deze naartoe hebt verplaatst. Je sectie staat onderaan de nieuwe pagina. Plaats de muisaanwijzer op de sectie en gebruik de pijlen om de positie van de sectie op de pagina aan te passen. Selecteer Inhoud in de mobiele app en gebruik vervolgens de horizontale lijnen om de sectie naar de nieuwe locatie te verplaatsen.
  9. Selecteer Gereed als je klaar bent.
  10. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .