Een royaltyvrije foto kiezen

Je kunt naast dat je eigen foto's aan je website kunt toevoegen, ook gebruik maken van een opgenomen verzameling royaltyvrije foto's. Welke royaltyvrije afbeeldingen je kunt kiezen, is afhankelijk van de categorie die je gebruikt voor je site, zodat je deze van een onderscheidend uiterlijk kunt voorzien.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Bewerken.
    Klik op Bewerken
  3. Klik op een willekeurige andere sectie dan Contact of voetteksten.
    • Als je op de eerste sectie hebt geklikt, klik je op Omslagafbeelding in het deelvenster Koptekst.
    • Klik bij andere secties die foto‘s bevatten op de foto‘s die je wilt vervangen.
  4. Klik op Royaltyvrije afbeeldingen in het deelvenster Afbeelding bewerken.
    Klik op Royaltyvrije afbeeldingen
  5. Scroll door het fotoraster en zoek de gewenste foto. Klik vervolgens op deze foto. De foto vervangt daarna automatisch de eerder geselecteerde foto. (Als je een andere foto wilt kiezen, klik je op de desbetreffende foto in het raster.)
    Kies een nieuwe Royaltyvrije afbeelding

Als er nog meer royaltyvrije foto's beschikbaar zijn voor de categorie die je hebt gekozen, wordt onder aan het raster met royaltyvrije afbeeldingen de knop Meer weergeven weergegeven.

6. Eventuele wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Klik als je klaar bent op Voorbeeld weergeven om het resultaat weer te geven.
  7. Als je tevreden bent met het resultaat, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (desktop of tablet).