Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Een PayPal-knop toevoegen voor donaties of items

Voeg maximaal 15 PayPal -knoppen toe aan je website. Gebruik elke knop om een product te verkopen, of stel klanten in staat om te doneren aan een doel dat jij kiest. Dit staat los van het toevoegen van een betaalmethode aan je webwinkel in het kassascherm ( Commerce -abonnement ) of het accepteren van betalingen voor online afspraken (Premium -abonnement).

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Websites + Marketing en selecteer Beheren naast je site om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de pagina en locatie waar je de PayPal -knop wilt toevoegen en voeg een sectie toe .
  5. Zoek naar de sectie PayPal -knop en selecteer Toevoegen naast de lay -outkeuze die je wilt gebruiken.
  6. Selecteer je sectie om de tekst, foto en instellingen aan te passen. Als je nog geen PayPal -account hebt, selecteer je PayPal -instellingen , vervolgens PayPal -account maken en volg je de aanwijzingen.
  7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld weergeven als je resultaten wilt weergeven, en als je er klaar voor bent om je wijzigingen openbaar te maken, publiceer je de website.