Een PayPal-knop toevoegen voor donaties of items

Bij alle Websites + Marketing-abonnementen, met uitzondering van Basis, kun je maximaal zes PayPal-knoppen aan je website toevoegen. Gebruik de knoppen om een product te verkopen, of klanten de gelegenheid te geven om te doneren aan een doel dat jij kiest.

Opmerking: De webwinkel uit heteCommerce-abonnement gebruikt een andere methode voor PayPal. Zie Betalingsmethoden toevoegen voor het toevoegen van een PayPal-knop op het venster Kassa.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en open je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik op Site bewerken.
  3. Scrol naar de locatie waarop je een PayPal-knop wilt toevoegen en klik op de plusknop.
    Klik op de plusknop
  4. Klik op de PayPal-knop.
    klik op de PayPal-knop
  5. Klik op de lay-out die je wilt gebruiken.
    klik op Lay-out
  6. Als Sectie toegevoegd wordt weergegeven, klik je op PayPal-knop om de tekst, foto en instellingen ervan aan te passen.

Als je nog geen PayPal-account hebt, klik je in het deelvenster PayPal-knop op PayPal-instellingen, selecteer vervolgens PayPal-rekening maken en volg de aanwijzingen.

klik op Lay-out

Opmerking: Als je deze sectie toch niet toe wilt voegen, klik je op Sectie verwijderen onderaan het deelvenster PayPal-knop.

7. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je dus klaar bent, klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken, en als je dat wilt kun je één van je andere domeinen gebruiken of een nieuwe kopen.
  8. Als je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren of Publiceren.