Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een PayPal-knop toevoegen voor donaties of items

Voeg maximaal 15 PayPal -knoppen toe aan je website. Gebruik elke knop om een product te verkopen, of stel klanten in staat om te doneren aan een goed doel. Dit staat los van het toevoegen van een betaalmethode aan je webwinkel in het kassascherm ( e -commercepakket ) of het accepteren van betalingen voor online afspraken (premiumpakket).

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Selecteer Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Ga naar de plek waar je een PayPal -knop wilt toevoegen en selecteer de plusknop om een nieuwe sectie toe te voegen.
    Klik op de plusknop
  5. Selecteer PayPal -knop .
    klik op de PayPal -knop
  6. Klik op de lay-out die je wilt gebruiken.
    klik op Lay-out
  7. Selecteer je sectie om de tekst, foto en instellingen aan te passen.

Als je nog geen PayPal -account hebt, klik je op de PayPal -knop om de instellingen te openen, selecteer je PayPal -account maken en volg je de aanwijzingen.

klik op Lay-out

Opmerking: Als je deze sectie toch niet toe wilt voegen, klik je op Sectie verwijderen onderaan het deelvenster PayPal-knop.

8. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om te zien hoe je site eruitziet. Als je klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, selecteer je Site publiceren of Publiceren.