Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Een pagina verwijderen uit mijn website

Wanneer je website groeit en verandert, wil je mogelijk enkele van je pagina's verwijderen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Scrol naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website om je site te openen.
  3. Selecteer Website bewerken of Site bewerken om je websitebouwer te openen.
  4. Plaats in de sitenavigatie de muisaanwijzer op de pagina die je wilt wijzigen en selecteer hetpagina -instellingen tandwielpictogram Instellingenmenu . Selecteer Pages in de mobiele app en selecteer vervolgens hetverticaal kebabmenu met drie stippen menu.
  5. Selecteer Pagina verwijderen .
  6. Selecteer Verwijderen om te bevestigen dat je deze pagina echt wilt verwijderen. Als je van gedachten verandert, herstel je je website vanaf een back -up.
  7. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Gebruik Voorbeeld om de resultaten te zien en wanneer u klaar bent om de wijzigingen openbaar te maken, publiceer uw site .

Meer info