Een pagina toevoegen aan mijn website

Je kunt kiezen tussen het maken van een website met één pagina of een website met meerdere pagina's. Op sites met één pagina kunnen tot 10 secties worden weergegeven, hoewel het handiger is als je minder secties hebt. Bezoekers kunnen dan alles zien door kort te scrollen.

Als je behoeften complexer zijn, kun je een site met meerdere pagina's maken (tot 50 pagina‘s). De navigatiebalk voor sites met pagina's (voor desktops bovenin, voor mobiele apparaten onderin) geeft links naar al je pagina's weer, zodat de bezoekers onmiddellijk naar de gewenste pagina's kunnen gaan.
pagina's-worden-weergegeven-in-de-navigatiebalk

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het aanmelden?)
  2. Klik op Bewerken/Site bewerken.
  3. Klik op het menu Start links bovenaan en klik op Pagina toevoegen.
    Klik op Start en vervolgens op Pagina toevoegen
  4. Voer een Paginatitel in, klik op Weergeven in navigatiebalk als je dit wilt en klik onderaan de sectie op Pagina aanmaken.
    Voer naam in, klik op Pagina aanmaken

Opmerking: houd je navigatiebalk simpel, met korte paginanamen die duidelijk aangeven wat ze bevatten.

5. De nieuwe pagina wordt weergegeven, maar bevat geen inhoud. Klik dus op Sectie toevoegen en raadpleeg Een sectie toevoegen als je wilt beginnen met het toevoegen van inhoud aan je nieuwe pagina.
  6. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen, dus wanneer je klaar bent klik je op Voorbeeld om de resultaten te bekijken. Ook kun je een nieuw domein kopen of een van je andere domeinen gebruiken.
  7. Wanneer je klaar bent om de wijzigingen te publiceren, klik je op Site publiceren (mobiele telefoon) of Publiceren (pc/tablet).

Volgende stap

Meer info